Gemeente veurne
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

IWVA pakt leidingen aan in de Oude Vestingstraat en de Peter Benoitlaan

op 13 februari 19 (wo)

In de Oude Vestingstraat wordt in twee fases gewerkt. De eerste fase is van de Molenstraat tot aan de Smissestraat. De tweede van de Smissestraat tot aan de Noordstraat. De eerste fase zou drie weken duren, de tweede fase 4 weken.

Tijdens de werken is er éénrichtingsverkeer van de Noordstraat naar het Zevensterrenplein. Het verkeer komende van het Zevensterrenplein wordt omgeleid via de Rozendalstraat, Bloemenlaan en de Noordstraat. Er is parkeerverbod ter hoogte van de werken. Voor de vlotte doortocht in de Rozendalstraat wordt er een parkeerverbod ingevoerd worden langs één zijde van de straat.

Naast de leidingen zullen ook de putten in de Oude Vestingstraat worden aangepakt. De werken starten op maandag 18 februari.

In de Peter Benoitlaan wordt gewerkt in de parkeerstrook aan de kant met de pare huisnummers. De straat wordt gedwarst ter hoogte van het huisnummer 1.

Er wordt gewerkt met een gestuurde boring, zodat het wegdek niet moet opengebroken worden. Tijdens de werken is er éénrichtingsverkeer, met een rijrichting van de Lindendreef naar de D. De Haenelaan. Het verkeer uit de andere richting, wordt omgeleid via de Duinkerkestraat en de Zuidstraat.

De werken in de Peter Benoitlaan starten op dinsdag 19 februari en duren tot 15 maart.

 

Nieuwsoverzicht
LCP