Gemeente veurne
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

WoonWinkel West zoekt woonwinkelmedewerker (M/V)

op 16 mei 17 (di)

WoonWinkel West zoekt vervanging voor Woonwinkelmedewerker (m/v). WoonWinkel West is een intergemeentelijke samenwerking tussen de gemeenten Alveringem, Diksmuide, Houthulst, Kortemark, Lo-Reninge en Veurne.

Als woonwinkelmedewerk(st)er beman je, afwisselend met de administratief medewerkster, de woon-infopunten in de zes deelnemende gemeenten. Daarbij geef je informatie over wonen en huisvesting en zorg je voor de administratie opvolging van de dossiers. Ook ben je communicatief, diplomatisch, flexibel, discreet en dynamisch.

Beschik je over een bachelordiploma? Ben je flexibel, zelfstandig en op zoek naar een uitdagende job? Stel je dan kandidaat! Indien je beschikt over een diploma maatschappelijk werk is dit een pluspunt.

Solliciteren kun je door het sollicitatieformulier op de website www.diksmuide.be in te vullen. Samen met het sollicitatieformulier dien je ook je motivatiebrief, CV, een kopie van je diploma en een uittreksel strafregister op te laden. Deze sollicitatie kan ten laatste op 6 juni 2017.

Nieuwsoverzicht
LCP