Gemeente veurne

Boekenverkoop op 13 en 14 oktober

op 12 september 17 (di)

De bibliotheek koopt jaarlijks een 3500-tal nieuwe boeken aan. Daarnaast zijn er nog een 500-tal cd’s en dvd’s en een 1000-tal tijdschriftennummers bij de aanwinsten. Deze moeten allemaal een plaatsje krijgen in de rekken. Om de collectie actueel en overzichtelijk te houden, worden inhoudelijk verouderde of versleten materialen en onnodige dubbels afgevoerd.

Heel wat boeken en schijfjes zijn echter nog bruikbaar . Daarom krijgen ze een tweede kans op de boekenverkoop. Deze gaat traditioneel door tijdens de bibliotheekweek, op vrijdag 13 en zaterdag 14 oktober, in de raadszaal van ‘de Seylsteen’. De bibliotheekmaterialen zijn er netjes uitgestald, verdeeld over de categorieën romans, informatief, jeugd en audiovisuele materialen. Dit jaar is er extra veel aanbod van Franse en Engelse romans, kookboeken, reisgidsen, strips en informatieve jeugdboeken.

Op vrijdag 13 oktober, tussen 16 en 19 u, wordt alles verkocht tegen 1 euro het stuk. Op zaterdag 14 oktober, tussen 9 en 12 u, betaal je 0,50 euro per boek of schijfje.

Nieuwsoverzicht
LCP