Gemeente veurne
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

7km dat fiets je zo!

op 10 april 18 (di)
Woon je op minder dan 7 km van je werk, dan ga je toch met de fiets? dit is de boodschap van de 7km-club campagne van het Departement Mobiliteit en Openbare Werken

Ben jij al lid van de 7 km – club? Doe mee met de 7 km club en fiets naar het werk.

  Woon je op minder dan 7 km van je werk, dan ga je toch met de fiets?Dat is de boodschap van de 7 km- club- campagne van het Departement Mobiliteit en Openbare Werken. Doel is om meer Vlamingen op de fiets krijgen voor hun woon- werkverplichtingen. Doe je dit al? Dan ben je meteen lid van de 7 km – club.

 

Fietsen groeit stilaan uit tot de nieuwe standaard voor korte pendelafstanden. Verantwoording hoef je er niet voor af te leggen. Want iedereen weet dat fietsen veel voordelen heeft. Fietsen is gezond, voordelig, snel ontspannend, gezellig en je krijgt er energie van. En zeg nu zelf: 7 km fietsen, da’s toch een makkie?

Bovendien ben je als fietser verlost van alle soorten autostress zoals files, parkeerproblemen, brandstof – en onderhoudskosten. Logisch dus dat veel mensen beslissen om de auto te laten staan en op de fiets springen. En op die manier lid worden van de 7km club.

 

  De 7 km – club campagne kadert in een grotere overkoepelende campagne van de Vlaamse overheid die mensen aanzet om de auto thuis te laten en andere pendelmanieren te vinden. Via volgende link: http://www.7kmclub.be kan U een gratis fietsplaatsje bestellen en zo iedereen laten weten dat je geen zittend gat hebt.

 

Spring je al iedere dag de fiets op naar het werk? Deel je trotse 7 km-clublidmaatschap via facebook en maak je vrienden warm om hun fiets van stal te halen.

 

Nieuwsoverzicht
LCP