Gemeente veurne
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Innovatief Veurne On Ice met Eisbar!

op 05 november 18 (ma)

Ook dit jaar kan je genieten van Veurne On Ice! Op de Grote Markt van Veurne zal er van 15 december tot 14 januari weer volop geschaatst kunnen worden op een overdekte schaatspiste van maar liefst 500 m2. Daarnaast zullen de verenigingen hun klanten in vier gezellige kerstchalets kunnen bedienen. Dit jaar verzorgen voetbalclub KSV Veurne, de vriendenkring van basisschool Atheneum, studentenvereniging Moeder Pupegaele en FC The Possé de invulling.

Naast die traditionele kerstchalets kan Veurne van vrijdagavond 14 december tot 6 januari uitpakken met Eisbar. Het stadsbestuur voorziet, samen met de organisatoren van deze grotere chalet, een rijkelijk gevulde planning voor jong en oud. En belangrijk, het is volledig gratis! Er is animatie gepland voor de allerkleinsten, er zijn optredens van verschillende artiesten, er komen DJ’s plaatjes draaien en zowel lokale helden als nationale persoonlijkheden passeren de revue. Zo komen onder andere Zohra, X-Tof, Timmie Tirol naar de Grote Markt Als kers op de kerststronk pakken Veurne On Ice en Eisbar zelfs uit met een heuse New Year’s Eve Party.

Initiatiefnemer van Eisbar Veurne is Pieter Gevaert van Nomad Catering. Hij scoorde vorig jaar een voltreffer op de Markt van Middelkerke en hij ambieert nu dezelfde resultaten in Veurne. De uitbater van Eisbar Veurne wordt Davy Vermeersch.

Nomad Catering investeert zelf in de structuur op de Grote Markt van Veurne, de promotie van Eisbar en in animatie. De plaatselijke verenigingen zullen er mee van kunnen genieten.

Het volledig programma vind je hier:

http://www.toerisme-veurne.be/veurne_on_ice_2018_2019

 

Nieuwsoverzicht
LCP