Gemeente veurne

Jobhappening 26 april

Meer info

       

Op vrijdag 26 april organiseren Veurne en Veurne@Work de vierde editie van de Jobhappening. Heel wat bedrijven stellen in Furnevent hun aanbod aan vacatures voor. Ideaal om snel werk in eigen streek te vinden!

Nieuw dit jaar is dat bedrijven nu ook de kans krijgen om op 26 april de deuren open te zetten voor de bezoekers van de Jobhappening. Sollicitanten kunnen meteen een mogelijke werkplek ontdekken én daar solliciteren. Daarnaast zijn er in Furnevent zelf enkele workshops. Je komt er te weten hoe je kan werken aan jouw personal branding. Een sollicitatiebrief die er uit springt, is immers een bijkomende troef. Er is ook aandacht voor netwerksolliciteren, want wie weet ligt jouw job wel gewoon binnen jouw kennissenkring voor het grijpen. Je leert hoe sociale media hierbij kunnen helpen.

Tijdens de Jobhappening stellen 38 werkgevers van in en rond Veurne zich voor. Je vindt er als werkzoekende een aanbod van arbeider tot bediende en dat in zo goed als alle sectoren. Er worden ook heel wat hogere profielen gezocht!

De vierde Jobhappening vindt plaats op 26 april, van 12 tot 18 uur in Furnevent. De toegang is gratis.

Wil je de beschikbare vacatures van de deelnemende bedrijven al ontdekken? Die vind je hier: http://www.veurneatwork.be/vacatures/

 

Contact

Afdeling Leefomgeving

Dienst lokale economie

Sint-Denisplaats 16, 8630 Veurne

tel.058 33 55 58
fax058 33 55 19
Medewerkers
LCP