Jobstudent BKO en De Zonnebloem

We zijn op zoek naar jobstudenten voor buitenschoolse kinderopvang Benjamien en voor het triagecentrum in Dienstencentrum De Zonnebloem.

In woonzorgcentrum Ter Linden ben je onthaalmedewerker. Je registreert en ontvangt bezoekers en verdeelt de post. Daarnaast beantwoord je het algemene telefoonnummer en zorg je voor een correcte doorschakeling. Je registreert ook de ambulancediensten of leveranciers en zorgt voor een correcte doorverwijzing. Tenslotte help je ook mee met de verdeling van de mondmaskers.

In BKO Benjamien help je mee bij de werking in Bulskamp. Je begeleidt kinderen tussen 2,5 en 12 jaar bij hun spelactiviteiten en tijdens de eet- en toiletmomenten. Voor deze vakantiejob heb je een uittreksel Model 2 van het strafregister nodig.

In Dienstencentrum De Zonnebloem werk je in het onthaal van het triagecentrum, waar patiënten met mogelijke coronabesmetting worden getest. De werkplek zelf is volledig coronaproof. Je komt niet rechtstreeks in contact met de patiënten, er is een glazen afscheiding.

De jobstudent maakt de patiënten wegwijs, die voor de COVID-19-testen in Dienstencentrum De Zonnebloem worden verwacht. Je controleert de identiteitsgegevens en maakt de voorzorgsmaatregelen bekend. Daarnaast wordt van de jobstudent verwacht afspraken op te volgen op de computer en in te boeken in het registratieprogramma. 

De onthaalpermanentie loopt van 12 tot 18 uur. Na 18 u moeten de teststalen nog door de jobstudent naar het AZ Jan Yperman in Ieper worden gebracht. Je gebruikt hiervoor een auto die we ter beschikking stellen. 
 

Vul dit formulier in en we contacteren je snel.

 

 

Bestanden moeten kleiner zijn dan 10 MB.
Toegestane bestandstypen: gif jpg jpeg png txt rtf pdf doc docx odt.
Bestanden moeten kleiner zijn dan 10 MB.
Toegestane bestandstypen: gif jpg jpeg png txt rtf pdf doc docx odt ppt.
Bestanden moeten kleiner zijn dan 2 MB.
Toegestane bestandstypen: gif jpg jpeg png txt rtf html pdf doc docx odt ppt.
Enkel als je solliciteert als jobstudent bij BKO Benjamien.
Bestanden moeten kleiner zijn dan 2 MB.
Toegestane bestandstypen: gif jpg jpeg png.
Enkel als je solliciteert als jobstudent voor het triagecentrum.
Bestanden moeten kleiner zijn dan 2 MB.
Toegestane bestandstypen: gif jpg jpeg png.