Gemeente veurne

Inschrijven bij StAPwest enkel digitaal!

op 27 juni 19 (do)

De vakantie staat voor de deur, maar nu al moet er worden gedacht aan het volgende schooljaar. Wie zijn zoon of dochter wil inschrijven bij StAPwest kan dit nu helemaal digitaal doen. 

Meer nog, er kan enkel nog maar online worden ingeschreven! Via www.stapwest.be is er nu een duidelijke en vlotte module actief. Vroeger kon er alleen maar in het secretariaat zelf worden ingeschreven, wat voor lange wachtrijen zorgde. Leerlingen die zich opnieuw willen inschrijven, kunnen dit sinds zaterdag 22 juni. Nieuwe leerlingen kunnen zich vanaf 1 juli aanmelden.

Wie hulp nodig heeft bij de onlineprocedure, kan StAPwest contacteren via info@stapwest.be of 058 33 56 01 en dit tijdens de openingsuren van het secretariaat. Deze week is dit op donderdag van 9 tot 12 uur en van 14 tot 20 uur, vrijdag van 9 tot 12 uur en van 16 tot 19 uur. Van 1 tot 4 juli is het secretariaat enkel in de voormiddag open. Van 5 juli tot 25 augustus neemt StAPwest zomervakantie. Vanaf 26 augustus is de Stedelijke Academie voor Podiumkunsten opnieuw open.

Je kan bij StAPwest terecht voor muziek, dans en woordkunst-drama. Kinderen van het eerste en tweede leerjaar kunnen Kunstkriebels ontdekken. Dit is een project, in samenwerking met de Westhoek Academie, waarbij kinderen vorm, kleur, ritme en beweging ontdekken. Spelenderwijs proeven ze van heel wat kunstvormen en ontdekken ze waar ze zich best bij voelen.

Nieuwsoverzicht
LCP