Gemeente veurne
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Betaalbare bouwkavels te koop in de Burgweg

op 24 januari 17 (di)

Betaalbare bouwkavels aanbieden is en blijft voor de stad Veurne een belangrijk item binnen ons woonbeleid. Zo is het OCMW Veurne gestart met de verkoop van 55 bouwkavels in de verkaveling "BURGWEG".

De bouwgronden Burgweg bevinden zich op enkele minuten loopafstand van het centrum en ook meteen aan de landelijke rand, met vrij uitzicht buiten de bebouwde kom van de stad, en het sportpark als achtertuin. Deze kavels, met een gemiddelde oppervlakte van 275 m2 (195 m2 > 487 m2), goed voor half open en gesloten bebouwingen, worden verkocht tegen een betaalbare prijs van gemiddeld 195 €/m².

Kandidaat-kopers kunnen zich inschrijven via een inschrijvingsformulier, verkrijgbaar bij de onthaaldienst van het OCMW-Veurne, Kaaiplaats 2 of via www.ocmw-veurne.be.

Kandidaten die in Veurne wonen of werken, krijgen voorrang, maar dat betekent zeker niet dat kandidaten uit andere gemeenten niet welkom zijn. Voorwaarde is wel dat de kandidaten nog geen eigenaar zijn van een andere bouwgrond of woning (dan wel hun eigendom wensen te verkopen). Meer info: OCMW-VEURNE/Dienst Onthaal, Kaaiplaats 2, tel. 058 33 23 00, info@ocmw-veurne.be.

Nieuwsoverzicht
LCP