Gemeente veurne

Word Instagram Veurne Ambassadeur!

op 01 december 18 (za)

Stad Veurne heeft zijn eigen sociale mediakanalen. Via Facebook en Twitter blijf je op de hoogte van alle nieuws en activiteiten van het stadsbestuur. Vanaf januari gaan we ook met Instagram aan de slag, maar daarvoor willen we jouw hulp. Veurne is een prachtige stad en daar zijn we trots op. Omdat Veurne van iedereen is, willen we het Instagram-kanaal aan onze inwoners geven. Ook jij mag de schoonheid van onze stad delen!


Hoe pakken we dat aan? Je meldt je bij ons aan als kandidaat en iedere maand kiezen we een nieuwe Instagram Veurne Ambassadeur. Die mag dan een maand lang foto’s op de pagina van Veurne plaatsen. Wat verwachten we? Dat er per maand 15 tot 20 unieke foto's kunnen verschijnen van Veurne en dat in al haar facetten. Wat geven we? Jij krijgt een groot platform om uit te pakken met jouw talenten en je mag die Instagram Veurne Ambassadeur levenslang als eretitel gebruiken. Bijzondere foto’s worden ook via Facebook en Twitter gedeeld. Leuke bonus, een selectie van de mooiste plaatjes wordt gepubliceerd op een speciale pagina in Info Veurne!


Heb je zin om Instagram Veurne Ambassadeur te worden? Stuur dan een mail met een voorbeeldfoto naar tom.vanrompaey@veurne.be. Succes én bedankt!

Nieuwsoverzicht
LCP