Gemeente veurne
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Sla drie vliegen in één klap te Veurne

op 26 juni 19 (wo)

Vlieg verstopt deze zomer opnieuw haar schat op vier Veurnse locaties: het Bakkerijmuseum, Kasteel Beauvoorde, het Historisch Stadhuis en Bibliotheek De Seylsteen. Volg je het smaakparcours en vind je de schatkist? Dan krijg je een zigzagboekje boordevol smaakspelletjes én maak je kans op fantastische prijzen. Ben je een echte speurneus? Sla drie vliegen in één klap, neem op drie van de vier locaties deel en krijg als extra prijs een zakje tongtattoos!

De schattenjacht van Vlieg is een vaste waarde in Vlaanderen en Brussel. Op meer dan 250 culturele locaties zit een schatkist verstopt. Ideaal om een minder zonnige zomerdag door te brengen met je kinderen tussen 3 en 12 jaar! Al enkele jaren volgt de zoektocht het spoor van één van de zintuigen. Deze zomer is het thema “Proef jij wat ik proef?”.

Al vier zomers op rij bieden vier cultuurhuizen in Veurne samen een stempelkaart aan voor de Schatten van Vlieg. In Kasteel Beauvoorde ben jij de detective in een diefstal. In het Historisch Stadhuis mag je jouw kledingsmaak laten zien en geblinddoekt hapjes proeven. Het Bakkerijmuseum zit vol smakelijke opdrachten: van tongtwister tot papillokiller, van smaakspraak tot lekkercheck. In de Bibliotheek zullen de vele boeken je leeshonger zeker stillen.

De stempelkaart kan je gratis krijgen op elk van op die vier locaties. Van 1 juli tot 31 augustus kun je er deelnemen aan telkens een unieke zoektocht. Als beloning krijg je na elke zoektocht een ander zigzagboekje vol creatieve smaakspelletjes en mopjes. Bovendien bekom je telkens een stempel op je stempelkaart. Wie drie stempels verzamelt, ontvangt een zakje smakelijke tongtattoos van Vlieg als extra beloning: 3 vliegen in één klap!

Meer informatie over de Veurnse locaties van Vlieg op www.bakkerijmuseum.be, www.veurne.be/bibliotheek, www.kasteelbeauvoorde.be en www.visit-veurne.be.

Meer info over Schatten van Vlieg: www.uitmetvlieg.be.

 

 

Nieuwsoverzicht
LCP