Gemeente veurne
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

De stadscheques!

op 26 augustus 19 (ma)

Onderwijscheques

De cheques zijn 10 euro waard. Het maximum aantal cheques hangt af van de vorm van onderwijs. Voor studenten in het hoger onderwijs is er een gratis tegemoetkoming per student van 200 euro.

Vul het aanvraagformulier in via www.veurne.be/onderwijscheques. Je moet een kopie bijvoegen van de identiteitskaart, het aanslagbiljet van de personenbelasting, het inschrijvingsbewijs van de school en het bewijs van schoolaanwezigheid van vorig jaar.

Taxicheques

Alle Veurnse jongeren van 16 tot 25 jaar kunnen deze cheques aanvragen bij de Jeugddienst. Voor 5 euro krijg je een pakket cheques ter waarde van 30 euro. De taxicheques zijn geldig in regio Veurne, Koksijde, De Panne en Nieuwpoort bij de deelnemende taxibedrijven (vermeld op de cheque). Ze zijn enkel bruikbaar in het weekend, vakantieperiodes en op feestdagen (ook op oudejaarsavond), telkens na 20 uur en vóór 7 uur.Meer info: Jeugddienst, Noordstraat 140, 058 33 55 71, www.veurne.be/jeugd. 

Jeugdcheques

Voor lidgeld, kampen, betalende activiteiten of aankoop van de kledij van een Veurnse jeugdbeweging. De jeugdcheques hebben een waarde van maximum 50 euro en kunnen elk jaar éénmaal gratis aangevraagd worden.

Meer info: Jeugddienst, Noordstraat 140, 058 33 55 71, www.veurne.be/jeugd.

Sportcheques

Voor lidgeld, sportstages en aankoop of huur van materiaal en sportuitrusting bij Veurnse sportverenigingen. De sportcheques hebben een betalingswaarde van maximum 50 euro en kunnen elk jaar eenmaal gratis aangevraagd worden. Aanvragen kan via www.veurne.be/sportcheques.

 

Om in aanmerking te komen voor onderwijscheques en sportcheques mag het gezinsinkomen niet hoger zijn dan 19.105,58 euro, te verhogen met 3.536,95 euro per gezinslid dat niet de aanvrager is (omnio-statuut) en het totaal niet-geïndexeerd kadastraal inkomen van het gezinshoofd mag niet meer dan 750,00 EUR bedragen.

 

Nieuwsoverzicht
LCP