Gemeente veurne
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Uitgifte kleinhandelszone Monnikenhoek gestart

op 01 oktober 19 (di)

Monnikenhoek is een gemengd bedrijventerrein in Veurne met een totale oppervlakte van 21,4 ha (26,8 ha bruto) waarvan 2,4 ha voorzien is voor grootschalige kleinhandel. Deze zone wordt op het inrichtingsplan van het bedrijventerrein Monnikenhoek als Zone V aangeduid, en aangeboden als bouwrijpe kavel in erfpacht.

Kandidatuur

Kandidaat-investeerders voor zone V op het inrichtingsplan Monnikenhoek moeten hun kandidatuur indienen volgens de richtlijnen beschreven in de projectdefinitie, tot uiterlijk 4 november 2019.

Procedure

De zone van 2,4 ha voor grootschalige kleinhandel, zone V op het inrichtingsplan, zal in erfpacht worden toegekend aan kandidaat-investeerders volgens de achtereenvolgende (en niet gelijktijdige) controle aan twee verschillende soorten criteria zoals beschreven in de projectdefinitie.

Alle informatie en documenten vind je via https://www.wvi.be/nl/nieuws/zone-voor-grootschalige-kleinhandel-op-industrieterrein-monnikenhoek-uitgifte

Het provinciaal ruimtelijk uitvoeringsplan voor dit gebied kan je hier bekijken: https://www.wvi.be/sites/default/files/3.4._prup_afbakening_kleinstedelijk_gebied_veurne.pdf

 

Nieuwsoverzicht
LCP