Gemeente veurne
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

ZONbeurs in Furnevent

op 07 oktober 19 (ma)

Op dinsdag 5 november organiseren Veurne en VDAB de eerste editie van de ZONbeurs. Deze jobbeurs is gericht op werkzoekenden, werknemers en werkgevers uit de cluster zorg en onderwijs. 

De ZONbeurs moet werkgevers, opleidingsverstrekkers, de sector en partners de kans geven om zich in de kijker te plaatsen van werkzoekenden. Op deze manier kunnen zij hun vacatures, hun opleidingen en dienstverlening in de kijker zetten. 

Als je werkzekerheid wil én een hart hebt voor mensen, dan is de ZONbeurs als werkzoekende een niet te missen afspraak. ZON staat voor zorg en onderwijs. Op de beurs kan je kennismaken met verschillende zorgbedrijven en onderwijsinstellingen. Je kan er meteen solliciteren en je informeren over opleidingen in de zorg.Heel wat zorgbedrijven en onderwijsinstellingen zijn op zoek naar bijkomende krachten. Misschien kan jij meteen starten op de werkvloer of met een opleiding. Mis deze kans niet!

De ZONbeurs vindt plaats op dinsdag 5 november van 10 tot 15.30 uur in Furnevent, Nijverheidsstraat 8 in Veurne. Meer informatie vind je via nele.sohier@vdab.be of 057 22 65 40.

Wil je er bij zijn? Schrijf je dan hier in: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdNum99n8iwaR81qWpmiNK2yaTxWGDx_xEu-we6fw6qzmgAOw/viewform

Nieuwsoverzicht
LCP