Dorpsplein met livemuziek

WEGENS HET COVID-19 VIRUS WORDT DIT EVENEMENT UITGESTELD NAAR 17 APRIL 2021. IEDEREEN DIE REEDS EEN TICKET KOCHT VOOR 2020 ZAL LATER NOG EEN MAIL KRIJGEN. DANK VOOR UW BEGRIP!

Gedurende de dag creeren we een sfeervol gelegenheidsdorpsplein in de Wulveringemstraat. Het wordt het epicentrum van het evenement met live-muziek en diverse verenigingen bieden er Beauvoordse specialiteiten aanbieden.

card

Cardboard Cabin - 12u00

Vanuit het afgelegen hutje van Cardboard Cabin, klinkt warme, dansbare folkmuziek. Intieme momenten worden afgewisseld met stevige powerfolk. Op het repertoire staan zelfgeschreven nummers: klassieke baldansen, maar ook het experiment wordt niet geschuwd. Een vrijplaats voor al wie even los wil komen van het gewoel van deze drukke wereld.

https://vi.be/platform/cardboardcabin

Unexpected Visitors - 13u30

Dit muzikaal singer-songwriters duo werkt momenteel aan hun eerste EP met de naam “Back to the sea”. Maar stuurt regelmatig ook eens een akoestische versie van een internationale hit de wereld in. Het legt hen geen windeieren, want met hun versie van Catch and Relase – Matt Simons mochten ze live brengen op MNM.

https://vi.be/platform/unexpectedvisitors

unexpected
silas

Silas en De Spreeuwen - 15u00

Silas Van Laeken trok zich terug in een bos in de Ardennen, weg van de alledaagse drukte. Hij kwam terug met een schrift vol nieuwe verhalen over plezier, verderf en gunt u een blik in zijn wereld.

Rauw, eerlijk en ongegeneerd passioneel, de 3 kernwoorden die de kleinkunst van ‘Silas en de Spreeuwen’ omschrijft.

https://vi.be/platform/silasendespreeuwen

Cardoen - 16u30

Lieven Cardoen beschouwt zijn nummers vooral als schilderijen van woorden, ritme, klanken... een gevoel omzetten in muziek. Waar velen vertrekken van een verhaal om over te zingen, vertrekt hij van een gevoel en lijken de woorden naar hem toe te komen.

Cardoen brengt redelijk eenvoudige popsongs en toch heeft het iets. Zijn stemgeluid en gitaarspel, en vooral zijn oprechtheid mogen er wezen. Je hoort qua frasering soms een vleugje een Barman en Filip Kowlier.

https://vi.be/platform/cardoen

cardoen

dixie

Dixie Rose - 18u15

Dixie Rose is een Belgische, 6-koppige band opgericht door het songwriter duo Dag Luyten en Anniek Raedschelders. Liedjes over het leven en de liefde, over zelfreflectie en inspirerende ontmoetingen, over vreugdes en verdriet… herkenbaar voor iedereen.

Hun muziek combineert invloeden vanuit country, pop, americana, blues… en zoveel meer. Oprechte teksten begeleid door prachtige muzikale arrangementen en samenzang, die je meevoeren naar de verhalen die ze vertellen.

https://vi.be/platform/dixierose

Midnight Runaway - 20u00

Midnight Runaway brengt indie folk en is het muzikaal project van Chris Loan die in 2019 ‘The Voice’ finalist was.

Ook zij werken momenteel hard aan hun debuut EP en mochten in het kader van ‘De Warmste Week’ reeds het voorprogramma verzorgen van die andere ‘The Voice-finalist’ IBE.

https://vi.be/platform/midnightrunaway

midnight