Halloween@Veurne

WEGENS COVID-19 IS DIT EVENEMENT GEANNULEERD.

Op 31 oktober wordt het weer lekker spannend in Veurne! We organiseren een avontuurlijk tablet-spel (± 1,5 uur) waarbij alles coronaproof zal verlopen. Volg aan de hand van je tablet een griezelparcours in de stad en voer de opdrachten uit die kabouter Freddy je opdraagt. Spanning en plezier verzekerd!

Per deelnemend kind wordt ook een leuke goodiebag voorzien met allerlei lekkers. Ideaal dus om de dag op een mooie manier af te sluiten.

Opgelet! Mondmaskers zijn verplicht voor iedereen boven de 12 jaar.

Heb je er al zin in gekregen? Reserveer hier dan snel je tickets (4 euro per kind en enkel voor kinderen tot max. 16 jaar. Kinderen onder de 6 jaar betalen in principe niet, maar wil je kind toch een goodiebag, reken het dan wel mee in het bubbelticket). Ga je mee als begeleider? Registreer je dan hier (verplicht).

Als begeleider koop je geen ticket, we vragen enkel om je te registeren. Zo zijn we in orde met alle coronarichtlijnen. Voor de kinderen koop je een 'bubbelticket'. Heb je drie kinderen, dan koop je een bubbelticket voor drie (kostprijs is dan 12 euro). Per bubbelticket is er 1 tablet voorzien. Je kan enkel deelnemen in je gezinsbubbel.

 

Sfeerbeelden

Halloween
halloween
halloween
Halloween
Halloween
halloween