Huur Furnevent en De Zonnebloem goedkoper

  • 12 oktober 2020

Een evenement of activiteit organiseren in deze coronatijden is niet eenvoudig! Door de beperkte toegelaten bezetting is het voor een organisator niet eenvoudig om alle kosten financieel te dekken. 

Daarom heeft Stad Veurne de huurprijs voor Furnevent en Dienstencentrum De Zonnebloem tijdelijk een stuk doen zakken. Zo betaal je nu tot 2,5 keer minder dan de reguliere huurprijzen, om een organisatie financieel toch haalbaar te maken. 

Bijvoorbeeld: de huur van de foyer in Furnevent kost je (als niet-erkende stadsvereniging, overheidsinstelling of school) normaalgezien 250 euro, nu is dat tijdelijk 100 euro. Wil je de grote zaal en de foyer huren? Dan betaal je 150 in plaats van 750 euro. 

Alle informatie en tarieven voor de huur van Furnevent vind je via www.veurne.be/furnevent. Alle informatie en tarieven voor de huur van een zaal in Dienstencentrum De Zonnebloem vind je via www.veurne.be/zonnebloem/verhuring.  

Via www.veurne.be/zaal-huren vind je ook informatie over de huidige coronamaatregelen en de maximale bezettingscapaciteit van alle Veurnse ontmoetingscentra. Bovendien is er ook een directe link naar het Covid Event Risk Model, om te weten of jouw evenement of activiteit mag doorgaan.