Jeugdcheques aanvragen

Jeugdcheques kan je gebruiken bij erkende Veurnse verenigingen voor

  • Lidgeld 
  • Kampen of betalende activiteiten van de vereniging of Stad Veurne
  • Aankoop van kledij 

De jeugdcheque staat op naam en kan niet worden doorgegeven aan derden. De cheque is maar één jaar geldig vanaf de datum van uitreiking. Op de cheque staan de naam van de persoon, het schooljaar, de handtekening van de financieel beheerder en de stempel van Veurne. Elke cheque is genummerd.

De jeugdcheques hebben een betalingswaarde van maximum 60 euro per persoon. De cheques kunnen op ieder moment aangevraagd worden door ouders voor hun kinderen die een leeftijd van 2,5 jaar tot en met 18 jaar, onder de volgende voorwaarden:

  • De kinderen moeten in Veurne gedomicilieerd zijn;
  • Het gezinsinkomen mag niet hoger zijn dan 20.356,30 euro, te verhogen met 3.768,51 euro per gezinslid dat niet de aanvrager is. Het totaal niet-geïndexeerd kadastraal inkomen van het gezinshoofd mag niet meer dan 750 euro bedragen. Dit is vastgesteld voor het omnio-statuut.

Het beantwoorden aan deze voorwaarden wordt aangetoond met het recentste belastingsaanslagbiljet van de personenbelasting. Wijzigingen in het gezinsinkomen ten opzichte van het recentste belastingsaanslagbiljet kunnen tussentijds worden onderzocht.

Bestanden moeten kleiner zijn dan 10 MB.
Toegestane bestandstypen: gif jpg jpeg png txt rtf html pdf doc docx odt ppt pptx odp xls xlsx ods xml.