Wist je dat je elke werkdag vanaf 12u terecht kan in Dienstencentrum De Zonnebloem voor een lekkere dagschotel? Wellicht wel! Wist je ook dat samen met anderen een maaltijd nuttigen jou gelukkiger maakt, eenzaamheid doorbreekt en bijdraagt tot een betere gezondheid? Vermoedelijk wel!
Maar wist je dat je sedert begin februari ook in het weekend kan genieten van een lekkere maaltijd in de Brasserie van WZC Ter Linden Veurne?! Top toch?
Let wel: hiervoor moet je ook vooraf reserveren en dit kan bij het Dienstencentrum via 058 31 57 78 of zonnebloem@veurne.be. De betaling gebeurt maandelijks via facturatie.
Kostprijs voor soep - hoofdgerecht - dessert:
- Personen ouder dan 55: 7,83 euro
- Personen jonger dan 55: 11,69 euro
Menu kan steeds door onvoorziene omstandigheden gewijzigd worden
donderdag | 25/04 | Braadworst, blackwellsaus, erwten | gebakken aard. |
vrijdag | 26/04 | Vis van de dag, witte wijnsaus | wortelpuree |
zaterdag | 27/04 | Ardeense burger, rozemarijnsaus, schorseneren | aardappelen |
zondag | 28/04 | Kalkoenrollade, basilicumroomsaus, broccoli | kroketten |
woensdag | 01/05 | Kalkoenrollade, supremesaus, champignons | gratin |
donderdag | 02/05 | Ovenschotel, gehakt, appelmoes | puree |
vrijdag | 03/05 | Vis van de dag, Hollandaisesaus, gestoofde prei | aardappelen |
zaterdag | 04/05 | Vogelnestje, tomatengroentensaus | puree |
zondag | 05/05 | Varkensgebraad, roomsaus, gebakken witloof | kroketten |
maandag | 06/05 | Omelet, kruidensaus, warme tomaat | frieten |
dinsdag | 07/05 | Boerenbraadworst, vleesjus, rode kool met appel | aardappelen |
woensdag | 08/05 | Macaroni, broccoli |
|
donderdag | 09/05 | Kalkoenpave, fine champagnesaus, abrikoos | gebakken aard. |
vrijdag | 10/05 | Vis van de dag, duglérésaus, brunoisegroentjes | puree |
zaterdag | 11/05 | Slavink, jagersaus, gestoofde erwten | aardappelen |
zondag | 12/05 | Gebraad, gevogeltejus, prinsessenboontjes | kroketten |
maandag | 13/05 | Kalfsbrood, kriekensaus, perzik op sap | aardappelen |
dinsdag | 14/05 | Omelet, tomaat | aardappelen |
woensdag | 15/05 | Americain | frieten |
donderdag | 16/05 | Kipkrokantje, vleessaus, geglaceerde wortelen | gebakken aard. |
vrijdag | 17/05 | Vis van de dag, tartaarsaus, rauwkostsalade | puree |
zaterdag | 18/05 | Gevogelteworst, gevogeltejus, witte kool in béch. | aardappelen |
zondag | 19/05 | Konijn met pruimen, peer op sap | kroketten |
maandag | 20/05 | Kalkoen cordon bleu, basilicumsaus, boterbonen | gratin |
dinsdag | 21/05 | Zwitserse schijf, bruine saus, wortelen en erwten | aardappelen |
woensdag | 22/05 | Vol-au-vent | puree |
donderdag | 23/05 | Varkenscrepinette, blackwellsaus, andijvie | aardappelen |
vrijdag | 24/05 | Vis van de dag, véloutésaus, knolselder | puree |
zaterdag | 25/05 | Spaghetti |
|
zondag | 26/05 | Ardeens gebraad, Portosaus, gegrat. bloemkool | kroketten |
maandag | 27/05 | Mimosaburger, bruine saus, witte kool | aardappelen |
dinsdag | 28/05 | Witte pens, vleesjus, appelcompote | gebakken aard. |
woensdag | 29/05 | Varkensstoofpotje, rauwkostsalade | frieten |
donderdag | 30/05 | Nasi goreng met kippenboutje |
|
vrijdag | 31/05 | Vis van de dag, remouladesaus, spinazie | puree |