News

  • 27 november 2020
coronavirus algemeen

Maatregelen tegen verspreiding coronavirus

[UPDATE] VRIJDAG 27 NOVEMBER Information all languages: www.integratie-inburgering.be/corona-meertalige-info
Zonnepanelen neutraal
  • 26 november 2020

Participeren in zonnepanelen op WZC Ter Linden

Inzetten op meer duurzaamheid is een van de belangrijkste doelstellingen voor onze stad. Veurne kiest er voor om, samen met energiecoöperatie Beauvent via het raamcontract met het Vlaams Energiebedrijf, zonnepanelen te plaatsen op het woonzorgcentrum Ter Linden.
Suikerpark fietspad
  • 23 november 2020

Veurne pakt uit met slim fietspad!

Met de start van de infrastructuurwerken krijgt het innovatief fietstracé doorheen de Suikersite gestalte. Zo wordt een belangrijke missing link tussen het stadscentrum en bedrijvenzone weggewerkt, maar ook tussen de bedrijvenzones onderling.
lockdown zonnewende
  • 15 november 2020

Medewerker Zonnewende test positief

Een begeleider van bijzondere jeugdzorg Zonnewende heeft positief getest op het coronavirus. Uit voorzorg zullen alle bewoners en medewerkers van de leefgroep deze week worden getest. 
Orange
  • 24 november 2020

Veurne kleurt oranje voor Orange Day

Op 25 november kleurt de wereld oranje! Orange Day is de startdag van een zestiendaagse campagne die de aandacht vestigt op geweld tegen vrouwen. Soroptimist International Veurne-Westhoek en politiezone Spoorkin slaan de handen in elkaar om ook hier te strijden tegen dit onrecht.
woonzorgcentrum ter linden
  • 17 november 2020

Bewoner positief in woonzorgcentrum Ter Linden

Een bewoner van het woonzorgcentrum Ter Linden heeft maandagmorgen positief getest op het coronavirus. 
najaar 2020
  • 12 november 2020

Visit Veurne zorgt voor warme activiteiten

Visit Veurne biedt onze inwoners opnieuw lichtpunten aan in volle coronacrisis. Net zoals tijdens de zomermaanden heeft de dienst een aantrekkelijke en originele kalender samengesteld die volledig past binnen de huidige maatregelen.
Sint corona
  • 24 november 2020

De Sint is in Veurne!

Uitstekend nieuws voor alle kinderen in Veurne. Sinterklaas is er, ondanks alle coronamaatregelen, toch in geslaagd om zijn huis in onze stad te bereiken! Vanuit de Sint-Niklaaskerk verdeelt hij de komende weken zijn cadeautjes.
Evenementenhall Furnevent
  • 17 november 2020

Stedelijk afhaalpunt voor verkoopacties verenigingen

De afgelopen weken kreeg Stad Veurne heel wat vragen binnen van verenigingen en scholen om te helpen bij hun najaarsacties. Wegens de geldende coronamaatregelen zijn huis-aan-huisverkopen of niet-professionele afhaalpunten niet mogelijk.
zon altegoarebon
  • 10 november 2020

Verbruiksperiode Altegoarebon verlengd

De verbruiksperiode van de Altegoarebon is verlengd tot 30 juni 2021. Deze bon is een onderdeel van het economische relanceplan en kan worden gebruikt als betaalmiddel bij deelnemende handelszaken.