Opvang op 1, 2 en 3 juli

Vanaf 1 juli biedt Veurne opnieuw vakantie-opvang aan in speelpleinwerking Briekeljong en buitenschoolse kinderopvang Benjamien. Door de bijzondere omstandigheden zijn we wel genoodzaakt om het inschrijfsysteem aan te passen, zodat we alle voorzorgsmaatregelen kunnen verzekeren. We stellen de veiligheid van de kinderen en het gezin in alles voorop!

Met onderstaand formulier kun je inschrijven voor woensdag 1 tot vrijdag 3 juli. Voor de info rond de BKO en de speelpleinwerking vanaf 6 juli, volg onderstaande links. 

1 juli valt in 2020 op een woensdag. Doordat de kinderen op maandag 29 en dinsdag 30 juni nog tot een contactbubbel van de scholen behoren, blijven deze bubbels best zoveel mogelijk bewaard op 1, 2 en 3 juli. Om die reden verloopt de inschrijving voor deze 3 dagen ook afzonderlijk van de rest van de zomer. 

Algemeen telt:

  • Alle kinderen van de lagere school worden opgevangen in Briekeljong
  • Alle kleuters worden opgevangen in een locatie van de BKO
    • Kleuters uit de deelgemeenten (Bulskamp, Beauvoorde & Houtem): BKO Bulskamp, 1 bubbel
    • Kleuters uit de centrumscholen: BKO Veurne, opgesplitst in 2 bubbels

Voor de inschrijving van deze drie dagen wordt er een forfaitair weekbedrag van 24 EUR aangerekend, ongeacht hoeveel dagen het kind aanwezig is. Zowel in Briekeljong als in de BKO blijft het bedrag hetzelfde.

Je kan maar één kind per formulier invullen! Voor een extra kind vul je een nieuw formulier in.

Data en opvangmogelijkheden