Pop-up Suikerstad

suikerstad

Download hier de flyer

WELKOM IN SUIKERSTAD 2020

Wanneer?

Donderdag - zondag
14 - 20 uur

Herinner je je nog de Suikercup van twee jaar geleden? De site van Suikerpark werd tijdens het WK omgetoverd tot een heus WK-dorp met bars, foodtrucks en natuurlijk een gigantisch TV-scherm. Dit jaar komt er geen EK-dorp, maar dat betekent niet dat er geen leven zal zijn in Suikerpark: welkom in Suikerstad 2020!

Activiteiten voor jong en oud

Suikerpark wordt dé place-to-be deze zomer. Stad Veurne en Projectontwikkelaar ION, WVI zorgen van 16 juli tot 16 augustus voor een ruim aanbod aan pop-upactiviteiten op de site:

- In de pop-upbibliotheek kan je snuisteren tussen tal van boeken en magazines. In en rond de bibliotheek kan je rustig zitten en je laten meeslepen door een spannende thriller of avontuurlijk stripverhaal.
- Een virtueel miniconcert van de pop-upmuziekschool brengt de nodige muzikale sfeer. Ontspanning verzekerd!
- Lokale cultuur opsnuiven kan in het pop-upmuseum, waar je een blik kan werpen op de surrealistische en kleurrijke visie op de wereld van Trebla, een Veurnse kunstenaar uit de vorige eeuw.
- Afspreken met vrienden doe je deze zomer in de trendy pop-up urban bar. Een verfrissend drankje met de rijzende Suikertorens als decor: hét recept voor een heerlijke zomerdag!

Suikerpark for kids

Ook de kinderen kunnen helemaal ontspannen in Suikerstad 2020. Het speelplein staat garant voor urenlang speelplezier. In de kinderboerderij maken de kids kennis met heel wat dieren zoals kippen, konijnen, geiten, schapen... Goed voor schattige taferelen en een gezellig familiemoment!

Pop-up Kermis

Vanaf vrijdag 24 juli zal de Pop-Up Suikerstad uitbreiden met een gezellige, kindervriendelijke, Pop-Up kermis. Alle activiteiten zijn coronaproof! Het dragen van een mondmasker is verplicht! De Pop-Up Suikerstad is open van donderdag tot zondag tussen 14 en 20 uur. Uitzonderlijk ook open op 27-28-29 juli!

 

Suikerstad

Wil je trouwens het Suikerpark al eens digitaal bezoeken? Dat kan! Projectontwikkelaar ION heeft via www.suikerpark.be/360-tour/ een prachtige website ontwikkeld die je nu al virtueel in het nieuwe Veurnse stadsdeel laat stappen. Een absolute aanrader!