KLJ Veurne

Wat is KLJ Veurne?

 

Toffe activiteiten


KLJ Veurne is een enthousiaste groep jongeren (vanaf 16 jaar) die om de 2 weken samenkomen op vrijdagavond. We spreken meestal af aan ons ‘clublokaal’ in Eggewaartskapelle, om vandaar te vertrekken naar een activiteit. Voorbeelden hiervan zijn:paintball, bowling, lasershooten, billekarren, toneel bartje kijken, cultuurfeesten, cinema, zwemmen, filmavond in eigen huis,...

Groepssfeer

KLJ Veurne is uitgegroeid tot een van de grootste KLJ's van het gewest. De reden hiervoor is dat het een leuke, gezellige KLJ is. Iedereen hoort er thuis, en dat is dan ook te zien aan de 'spirit' van de groep. We zijn er zeker van dat je je er direct thuis zal voelen!
 

Feestjes


Ook de fuifbeesten komen bij ons ruimschoots aan hun trekken! Na elke activiteit gaan we nog iets drinken in één of ander danscafé, waar we dikwijls nog andere KLJ's tegen het lijf lopen. Na een gewestactiviteit (activiteit met andere KLJ's uit de streek) is er ook altijd nog een fuifje. Hierna keren we allemaal samen terug naar het lokaal.
 

Sport


Lui mag je ons zeker niet noemen, want met de KLJ wordt er ook gesport! Zo gaan we namelijk schaatsen, billekarren, muurklimmen, voetballen, zwemmen. We doen ook steeds mee aan het voetbaltoernooi, fiestenrally en sportfeesten!
 

Cultuur


Jaarlijks organiseert het gewest de cultuurfeesten voor alle KLJ's in de streek. Met de cultuurfeesten is het de bedoeling dat je met jouw KLJ een toneeltje en een playbackshow voorbereidt. KLJ Veurne heeft dit reeds 5 jaar op rij gewonnen, en ook vorig jaar hebben we de eerste plaats gekregen voor het toneeltje en de tweede voor de playbackshow!

 

Zin om eens langs te komen?

Heb je zin om eens te komen proeven van de sfeer? Om te zien hoe het er aan toe gaat? Kom gerust eens langs op een van onze activiteiten. Op de kalender vind je terug wanneer we activiteit hebben. Je kan langskomen zonder verdere verplichtingen. Lidgeld betaal je pas als je beslist om te blijven komen! Heb je vragen, aarzel dan niet om contact op te nemen met het bestuur!

of 

https://kljveurne1.wixsite.com/kljveurne


 

 

 

logo klj veurne

Contactgegevens en openingsuren

Jeugddienst
De Pallette
Noordstraat 140
8630 Veurne
België
058 33 55 71
10:00 - 12:00
Op afspraak
14:00 - 17:00
Op afspraak
10:00 - 12:00
Op afspraak
14:00 - 17:00
Op afspraak
10:00 - 12:00
Op afspraak
14:00 - 18:00
Op afspraak
Gesloten
Gesloten
10:00 - 12:00
Op afspraak
14:00 - 17:00
Op afspraak
10:00 - 12:00
Op afspraak
14:00 - 17:00
Op afspraak