Stappenplan inschrijving Briekeljong/ Bimba of Bivak

Via onderstaande link:

https://webshopveurne.recreatex.be/

Stap 1: Registreer jezelf op deze website

Bij registratie via https://webshopveurne.recreatex.be/ wordt gevraagd om als gebruiker een gebruikersnaam en wachtwoord te kiezen, waarna je je persoonsgegevens en rijksregisternummer dient in te vullen.

Na een succesvolle registratie klik je bovenaan op ‘aanmelden’ en gebruik je de gekozen gebruikersnaam en wachtwoord.  Opgelet: zowel gebruikersnaam als wachtwoord dienen minimaal 6 karakters te bevatten.

Stap 2: Creëer gezinsleden

Na je eerste aanmelding krijg je de vraag om gezinsleden toe te voegen. Wil je jouw zoon of dochter inschrijven voor een activiteit, dan moeten ze immers al in het systeem zitten. Doe je dit niet, dan kun je ze steeds later toevoegen via bovenstaand tabblad ‘mijn profiel’ à ‘gezinsleden’. Deze bepaling hoeft niet voor het reserveren van de lokalen!

Stap 3: Inschrijven voor activiteit

Noot: Om in te schrijven voor een activiteit, dien je eerst verplicht aangemeld te zijn!

Hoe inschrijven voor een activiteit?

  • Druk op de bovenstaande knop ‘ACTIVITEITEN’, vervolgens krijg je een overzicht van alle activiteiten. Maak een selectie via 'activiteiten' en kies voor de activiteit inschrijving speelpleinwerking.
  • Daarna klik je op ‘inschrijven’ en de verdere instructies volgen. Op het einde klik je op ‘betaal later’. Daarmee is de inschrijving in orde. De factuur volgt later per post.
  • Je ontvangt een e-mail bevestiging na inschrijving.

Let op: enkel de kinderen die binnen de leeftijdsgrens van de activiteit vallen, worden weergegeven.