Openbaar domein gebruiken

Een festival organiseren, een signalisatievergunning aanvragen of een inname van het openbaar domein aanvragen? Dit kan je vlot in orde brengen via https://app.eaglebe.com/auth/start. Via deze website regel je alle activiteiten die een impact hebben op het openbaar domein en/of die een vergunning vereisen. Je hoeft geen verschillende formulieren meer in te vullen via het e-loket of verschillende diensten te contacteren. Met deze applicatie is dit zo gefikst. Dit is de enige manier om activiteiten met een impact op het openbaar domein te organiseren.

Hoe werkt het?

Je gaat naar https://app.eaglebe.com/auth/start en je meldt je aan. Eens je bent ingelogd, kan je snel aanduiden met welke activiteit je verder wil en je vult de details in. De nodige vergunningsaanvragen of formulieren worden daarna automatisch aangemaakt. Je krijgt toegang tot een bewerkbaar document, waarin je zelf de nodige aanpassingen kan uitvoeren. Alle bevoegde diensten zijn aangesloten op deze applicatie en kunnen meteen voor jou aan de slag.

Wil je dezelfde activiteit later nog eens organiseren? Goed nieuws, want dat gaat nog sneller! Het eerste werkdocument blijft beschikbaar en is de perfecte basis om mee verder te werken. De stadsdiensten weten ook al wat jij nodig hebt, je hoeft enkel nog de details aan te passen.

Huren van een ontmoetingscentrum of sportzaal

Inschrijven voor een activiteit van de Jeugddienst of Sportdienst doe je nog steeds via webshopveurne.recreatex.be. Ook een ontmoetingscentrum of een sportzaal huren doe je via deze weg.

Materiaal ontlenen

Materiaal ontlenen, zoals stoelen, tafels, podia of lichten doe je dan weer via deze pagina.

Technische dienst
Stadskantoor De Seylsteen
Sint-Denisplaats 16
8630 Veurne
België